Χειροτέχνικα στην Αθήνα

Δεν θα σας γράψω πολλά σήμερα, γιατί ΔΕΝ προλαβαίνω!!! Μετράμε ημέρες: ό,τι απέμεινε από σήμερα ,για την μεγάλη Γιορτή της Χειροτεχνίας, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας!

Διαβάστε το πρόγραμμα, ελάτε να κάνουμε yarnbombing με φιλανθρωπικό σκοπό, ελάτε να συναντηθούμε μαζί με άλλους χειροτέχνες το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, να γνωριστούμε, να παρακολουθήσετε εργαστήρια και παρουσιάσεις.Ελάτε να ξεφυλλίσετε τα βιβλία που μετέφρασα για λογαριασμό του εκδοτικού ομίλου ‘Ιων, ναι,θα είναι έτοιμο και το βιβλίο για το βελονάκι!

Τέλος, θα ήθελα πολύ να σας δω στην παρουσίαση που θα κάνω το Σάββατο, 1η Νοεμβρίου στις 3.30μμ, με θέμα “Από την ιδέα στην υλοποίηση:συγγραφή ενός σχεδίου για πλέξιμο στο χέρι”.

Σκοπός μου είναι να εξηγήσω ότι αυτό δεν είναι μια απλή διαδικασία βέβαια, αλλά από την άλλη είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και συνδυάζει φαντασία, τεχνική και λογική με τρόπο ουσιαστικό.Πιστεύω πως κάθε άνθρωπος που πλέκει είναι εν δυνάμει “σχεδιαστής”, αφού μπορεί, με παραλλαγές σε ένα σχέδιο ή και με πιο δυναμικές παρεμβάσεις, να δημιουργήσει από τα ελάχιστα.

Από την σύλληψη της ιδέας όμως, μέχρι την καταγραφή της με τρόπο εύληπτο και κατανοητό για όλους, υπάρχει μια αρκετά σημαντική απόσταση. Πώς θα την καλύψουμε;
Ελάτε να τα πούμε από κοντά το Σαββατο και μην ξεχνάτε, όσοι είστε μακριά, μπορείτε να μας παρακολουθήσετε σε livestreaming!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.