Η Χειροτέχνικα έρχεται …τον νου σας στο αυτοκίνητο!!!

Προσοχή-προσοχή! Όσοι από εσάς μένετε στην Θεσσαλονίκη, θα έχετε την ευκαιρία να το δείτε με τα μάτια σας και, γιατί όχι; να πάρετε μέρος στο κάλεσμα της Χειροτέχνικα!

Από την Τετάρτη 8/10 θα κυκλοφορεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης ένα αυτοκίνητο smart το οποίο θα είναι “ντυμένο” με μαλλί και θα είναι branded ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ.

Όπου σταματάει το αυτοκίνητο (σε κεντρικά σημεία της πόλης) θα μοιράζονται φυλλάδια για την έκθεση, και, όποιος θέλει, θα μπορεί να το φωτογραφήσει και να φωτογραφηθεί μαζί του, να ανεβάσει τη φωτογραφία σε Facebook, Instagram και Twitter με hashtag #xeirotexnika #thessaloniki και mention @xeirotexnika.

Τις ημέρες της έκθεσης το αυτοκίνητο θα είναι παρκαρισμένο έξω από το Περίπτερο 8 της έκθεσης! Θεωρώ δεδομένο ότι η προσέλευση θα είναι μεγάλη, οι Θεσσαλονικείς φημίζονται για φιλόξενοι και μερακλήδες, οπότε πιστεύω ότι θα χαρούν κάθε στιγμή του επόμενου Σαββατοκύριακου!

Μην ξεχάσετε  να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό της Χειροτέχνικα, με την πιθανότητα να κερδίσετε απίθανα δώρα, (πατώντας στην εικόνα θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες)

diagonismos-thess-800(1)και μην χάσετε την ευκαιρία να μας φέρετε το δικό σας πλεκτό τετράγωνο για το yarnbombing της Έκθεσης, που μετά θα μονταριστεί σε κουβερτάκια για τα παιδάκια στο “Μέλισσα”. Πληροφορίες για αυτό θα βρείτε πατώντας στην παρακάτω εικόνα!

yarnbombing-thessaloniki(1)

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί θα σας ενημερώνω σταδιακά για όλα τα νέα της Μεγάλης Γιορτής της Χειροτεχνίας και, φυσικά, θα σας περιμένω να τα πούμε από κοντά, το Σάββατο, 11 Οκτωβρίου!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.