Βελονάκι για …διάλειμμα

Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι με το γράψιμο σχεδίων για πλέξιμο με τις βελόνες, που, αν όλα πάνε καλά, θα δημοσιευθούν μετά τον Σεπτέμβρη. Η δουλειά αυτή απαιτεί ξεκούραστο μυαλό και αυτοσυγκέντρωση και, φυσικά, το πλέξιμο των σχεδίων δοκιμαστικά, αλλά και για την φωτογράφιση.

Όπως ίσως φαντάζεστε, αυτό αφαιρεί την ξενοιασιά και την χαλάρωση από το πλέξιμο, αφού γίνεται για δουλειά και όχι για ευχαρίστηση. Γι αυτές τις περιπτώσεις έχω το αντίδοτό μου εγώ: στο τέλος της ημέρας, γαι διάλειμμα και χαλάρωση, πλέκω σχέδια αγαπημένω σχεδιαστών, όπως είναι η Lily Go! Οι εσάρπες της με το βελονάκι ειδικά είναι από τα αγαπημένο μου σχέδια και γι αυτό έπλεξα δύο!

Με καλοκαιρινά χρώματα και νήματα, το Gathering Leaves: με βελονάκι Νο 2, 1 κουβάρι βαμβακερό νήμα ΚΑΤΙΑ Jaipur (πολύχρωμο) και 1 κουβάρι ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ Cotton Perle 8 (τυρκουάζ), τα δικά μου Φύλλα του Ωκεανού:

DSCN0113

Με απαλό νήμα 80% μαλλί merino και 20%μετάξι, βαμμένο στο χέρι από την TreLiz, έπλεξα την δική μου εκδοχή για το Remember Me: “Μη με Λησμόνει”, με 1/2 κουβάρι, περίπου 500 μέτρα δηλαδή, και βελονάκι Νο 2,5.

DSCN0117Καλά μαντέψατε! Το νήμα το ερωτεύτηκα και με το υπόλοιπο μισό, σε λίγο καιρό θα δείτε ένα δικό μου σχέδιο για εσαρπα με τις βελόνες!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.