Καλή Αρχή

Καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών και Μεταφράστρια  εδώ και πολλά χρόνια, “παίζω” με τις βελόνες και τα βελονάκια μου από παιδί.  Έπλεκα (δημόσια) ακόμα κι όταν δεν ήταν καθόλου “της μόδας” και, συνήθως, σχέδια δικής μου έμπνευσης.

Η αγάπη μου για 3 διαφορετικά πράγματα (την διδασκαλία, τις Ξένες Γλώσσες και το πλέξιμο) με κάποιο τρόπο με οδήγησε στην συγγραφή των σχεδίων μου, στα Αγγλικά και Ισπανικά για αρχή, και μετά στην Ελληνική γλώσσα. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και καθοριστική για την συνέχεια.

Από το 2012, η κύρια απασχόλησή μου είναι η συγγραφή πρωτότυπων σχεδίων και άρθρων με οδηγίες βήμα-βήμα, η μετάφραση άρθρων, κειμένων και βιβλίων για το πλέξιμο και τις συναφείς χειροτεχνίες και η παρουσίαση και διδασκαλία προχωρημένων τεχνικών πλεξίματος με τις βελόνες και το βελονάκι.

skoutari

Η αναβίωση της χειροτεχνίας και κάθε είδους DIY οδηγεί όλο και περισσότερους από μας στην εκτόνωση της σκληρής καθημερινότητας μέσα από την χαρά της δημιουργίας. Οι τέχνες που υπηρετώ είναι ανεξάντλητες. Η ανθρωπότητα πλέκει εδώ και χιλιάδες χρόνια και με διάφορους τρόπους. Έχουμε πάντα καινούρια, υπέροχα πράγματα να μάθουμε και όλα αυτά δημιουργώντας! Μείνετε συντονισμένοι και δεν θα βαρεθούμε ποτέ!!!

2 thoughts on “Καλή Αρχή

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.